Een screenshot maken van de webpagina van uw gebruiker in JavaScript

Heb je ooit een screenshot van de webpagina van een gebruiker willen maken? Misschien om probleemoplossing of gebruiker eenvoudiger te maken intverbeteringen in het oppervlak? Nou dat kan GrabzIt's JavaScript API.

Om een ​​gebruikerspagina vast te leggen, moet u de ConvertPage methode. Dit stuurt de inhoud van de gebruikerspagina naar ons om te converteren intoa afbeelding, PDF, DOCX of iets anders dat we ondersteunen. Het is belangrijk om te onthouden dat bronnen zoals CSS of of afbeeldingen alleen kunnen worden geladen als in de screenshot tenzij ze openbaar beschikbaar zijn. Dit is echter meestal het geval.

Het eenvoudige voorbeeld hieronder laat zien hoe gemakkelijk het is om een ​​screenshot te maken van een webpagina van een gebruiker met behulp van de bibliotheek van GrabzIt. Plaats de code onderaan de pagina die u wilt vastleggen.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.4.8/grabzit.min.js"></script>
<script>
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertPage().Create();
</script>

Houd er rekening mee dat u elk kunt passeren parameters staat door de JavaScript API toe aan de ConvertPage methode om uw screenshot verder aan te passen. In het onderstaande voorbeeld maken we de screenshot bijvoorbeeld dezelfde breedte als de webpagina van de gebruiker, terwijl we de volledige hoogte vastleggen.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.4.8/grabzit.min.js"></script>
<script>
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertPage({
   "bwidth":document.documentElement.clientWidth,
   "bheight": -1,
   "height": -1,
   "width": -1
}).Create();
</script>

De bovenstaande voorbeelden zijn echter beperkt omdat u het vastleggen van een webpagina op een bepaalde gebeurtenis moet activeren, in plaats van alleen de pagina vast te leggen wanneer de webpagina is geladen. Twee mogelijke alternatieven zijn bijvoorbeeld om de webpagina met een klik op de knop vast te leggen of met regelmatige regelmaat intervals met een timer.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.4.8/grabzit.min.js"></script>
<script>
setTimeout(function(){
   GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertPage({
      "bwidth":document.documentElement.clientWidth,
      "bheight": -1,
      "height": -1,
      "width": -1
   }).CreateInvisible();
}, 30000);
</script>

In het bovenstaande voorbeeld maken we elke 30 seconden automatisch een screenshot van de gebruikerswebpagina. Maar in plaats van de screenshot aan de webpagina van de gebruiker toe te voegen of te downloaden, zoals de Create methode gebruikt in de vorige voorbeelden zou doen, afhankelijk van het formaat. De CreateInvisible methode wordt gebruikt, die geen resultaat naar de gebruiker retourneert.

U kunt dan save het JavaScript-screenshot met een van de volgende methoden. De exportparameter om het resultaat te exporteren naar Amazon, Dropbox, FTP of meer. Of u kunt de finish gebruiken om een ​​webservice naar te bellen save het resultaat, of de DataURI methode om het resultaat op een webservice te plaatsen.

Uiteraard is het vanzelfsprekend dat u uw gebruikers waarschijnlijk moet informeren dat u dit doet.

U kunt gratis een screenshot maken van de huidige webpagina door Een account aanmaken en het kopiëren van de bovenstaande code inteen webpagina die u wilt vastleggen. Vergeet niet dat u moet zorgen dat anderen uw account niet gebruiken autoriseer uw domein voordat het op uw website werkt.