Hoe save een JavaScript-schermafbeelding?

Het is mogelijk om save een JavaScript-screenshot, maar u moet een van onze server-side API's gebruiken, zoals de PHP GetResult methode om een ​​kleine webservice te implementeren naar save de afbeelding op de server. Een voorbeeld van een PHP-webservice voor save de screenshot, wordt hieronder getoond.

include("lib/GrabzItClient.php");

$id = $_GET["id"];

// Custom id can be used to store user ids or whatever is needed for the later processing of the
// resulting screenshot

$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$result = $grabzIt->GetResult($id);

if (!$result)
{
   return;
}

//assuming jpg screenshots
file_put_contents("results" . DIRECTORY_SEPARATOR . $id + ".jpg", $result);

Naar intintegreer de PHP-webservice met de JavaScript-API die u nodig hebt om de OnFinish-evenement. Dit kan vervolgens worden gebruikt om een ​​AJAX-oproep te doen naar de webservice op de server, die de ID van de voltooide schermafbeelding bevat. De webservice kan deze informatie vervolgens gebruiken om save de afbeelding op de webserver. Merk op dat het onderstaande voorbeeld gebruikt jQuery.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.4.8/grabzit.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
	{"onfinish": function (id){
		$.ajax("http://www.example.com/mywebservice.php?id="+id);
	}}).Create();
</script>

Een opname exporteren naar een opslagoplossing

Captures kunnen direct naar Amazon S3, DropBox, FTP en WebDav worden geëxporteerd zodra het is gegenereerd door het instellen van de export parameter. Om dit te doen moet je een export URL en geef het door aan de JavaScript API.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.4.8/grabzit.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
    {"export": "dropbox://",
     "onfinish": function (id){
		$.ajax("http://www.example.com/mywebservice.php?id="+id);
    }}).Create();
</script>

Waar export-URL's een gebruikersnaam en wachtwoord specificeren, is het raadzaam om alleen voor deze taak een gebruiker aan te maken, zodat u indien nodig eenvoudig de toegang kunt intrekken. Omdat dit ook in JavaScript is, moet u ervoor zorgen dat u de kiest Veilige export-URL optie omdat dit voorkomt dat mensen de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw opslagoplossing stelen.

De methode Onfinish in het voorbeeld is niet vereist, maar stelt u in staat om het ID van de opname op te slaan bij de juiste gebruiker of actie, enz.

Gebruik in plaats hiervan de Data URI-methode

Een alternatieve methode is om de DataURI-methode in de JavaScript-bibliotheek om de gegevens-URI van de opname te krijgen, kan deze waarde vervolgens op uw server worden geplaatst waar u dat kunt save De afbeelding.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.4.8/grabzit.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com").DataURI(callback);

function callback(dataUri)
{
    $.post("http://www.example.com/mywebservice.php", {data: dataUri});