Hoe neem ik miniaturen van websites?

GrabzIt's API en Online screenshot-tool converteert automatisch schermafbeeldingen into websiteminiaturen door het formaat van de afbeeldingen te wijzigen totdat deze passen binnen de maximaal toegestane grootte op het pakket van de gebruiker.

Als u echter uw eigen afmetingen voor de miniatuur wilt opgeven, moeten de breedte en hoogte van de miniatuur kleiner zijn dan de breedte en hoogte van de browser, die standaard respectievelijk 1024px en 768px is.

Vervolgens is het belangrijk dat zowel de breedte- als de hoogte-afmetingen in dezelfde verhouding worden gehouden als de parameters browserHeight en browserWidth. Als u bijvoorbeeld wilt dat de miniatuur 50% zo groot is als de parameters browserHeight en browserWidth, maakt u de parameters width en height respectievelijk 512px en 384px. De GrabzIt API of Online Screenshot Tool zal de website nu miniatuurweergaven maken naar een afbeelding van 512 px bij 384 px.

Om de miniatuurafmetingen eenvoudig te berekenen en codevoorbeelden te bekijken, lees dit artikel op website thumbnails.