Hoe schakel ik gebruikerscookiegedrag in?

Browser Cookies

Als u deze functie inschakelt, werkt de opnamesoftware van GrabzIt als een normale browser die alle langetermijncookies bewaart tussen elk bezoek aan een website van onze opnamesoftware. Dit is vooral handig voor websites die alleen bij het eerste bezoek pop-ups en andere webfuncties weergeven die u normaal niet wilt zien. Omdat de cookies die in uw account zijn opgeslagen, bij alle toekomstige bezoeken worden gebruikt totdat ze verlopen, waardoor wordt voorkomen dat deze websitefuncties in de toekomst worden weergegeven.

Om deze functie in te schakelen, gaat u naar uw aangepaste cookies voor accounts en klik op Gebruikerscookiegedrag inschakelen. Deze functie is alleen beschikbaar op betaalde pakketten.