Met behulp van Special Watermarks in GrabzIt

Screenshot met generiek browserframe

GrabzIt biedt vier speciale watermarks die een speciale functionaliteit hebben die verder gaat dan die van een normaal apparaat watermark. Om een ​​van deze speciale te gebruiken watermarks Volg gewoon de onderstaande instructies om het watermark identificatienummer en geef deze vervolgens door op de plaats van een normaal gebruik watermark id.

browser Watermark

De browser watermark verkleint en verplaatst de schermafbeelding enigszins zodat een algemene browserafbeelding, rechts weergegeven, aan de schermafbeelding kan worden toegevoegd. Dit watermark bevat een adresbalk met de URL van de webpagina en een rand die overeenkomt met de kleur van de generieke browser wordt rond de schermafbeelding geplaatst. Houd er rekening mee dat de browser watermark is niet compatibel met PDF-screenshots.

De browser watermark ID heeft geen extra parameters en heeft het volgende formaat.

GrabzIt_Browser

Counter Watermark

Counter watermarks zijn alleen echt nuttig bij PDF- of geanimeerde GIF-opnamen, omdat voor elke pagina of frame de teller met één wordt verhoogd en wordt weergegeven op de gewenste locatie op de opname. De teller watermark ID heeft het volgende formaat.

GrabzIt_Counter_{vertical position}_{horiztonal position}
Geanimeerde GIF met teller Watermark

U moet de vervangen {vertical position}, {horiztonal position} tijdelijke aanduidingen met een van de volgende opties:

• horizontale positie - links, midden of rechts
  • verticale positie - Boven, Midden of Onder

Een voorbeeld van een GrabzIt-teller watermarks.

GrabzIt_Counter_Top_Left
GrabzIt_Counter_Bottom_Right
GrabzIt_Counter_Middle_Center

Tijdstempel Watermark

De tijdstempel watermark plaatst een afbeelding met de huidige datum en tijd op de schermafbeelding. De tijdstempel watermark ID heeft het volgende formaat.

GrabzIt_Timestamp_UTC{offset}_{vertical position}_{horiztonal position}
Screenshot met tijdstempel Watermark

U moet de vervangen {offset}, {vertical position}, {horiztonal position} tijdelijke aanduidingen met een van de volgende opties:

• offset - de UTC-offset tussen -23 en +23
  • horizontale positie - links, midden of rechts
  • verticale positie - Boven, Midden of Onder

Enkele voorbeelden van GrabzIt-tijdstempels.

GrabzIt_Timestamp_UTC+0_Top_Left
GrabzIt_Timestamp_UTC+10_Bottom_Right
GrabzIt_Timestamp_UTC-5_Middle_Center

Tekst Watermark

De tekst watermark plaatst de platte tekst die u opgeeft op de schermafbeelding. De tekst watermark ID heeft het volgende formaat.

GrabzIt_Text_{text}_{vertical position}_{horiztonal position}
Schermafbeelding met tekst Watermark

U moet de vervangen {text}, {vertical position}, {horiztonal position} tijdelijke aanduidingen met een van de volgende opties:

• tekst - de tekst die u in de tekst wilt weergeven watermark
  • horizontale positie - links, midden of rechts
  • verticale positie - Boven, Midden of Onder

Enkele voorbeelden van GrabzIt-tekst watermarks.

GrabzIt_Text_My text_Top_Left
GrabzIt_Text_My website description!_Bottom_Right