Hoe uw GrabzIt-demo in te stellen

De GrabzIt-demo is ontworpen om een ​​voorbeeld te geven van hoe u onze API kunt gebruiken om URL's en HTML naar afbeeldingen en PDF's te converteren, evenals online video's naar geanimeerde GIF's. Zodra u uw GrabzIt-demo hebt ingesteld, kunt u experimenteren met de andere functies van GrabzIt's API.

Om de juiste instructies voor uw demo te krijgen, kiest u de taal die u gebruikt uit de onderstaande opties.

ASP.NET API Java API JavaScript API Node.js API Perl API PHP API Python API Ruby API

PHP

1. Download de PHP-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Bewerk de php/config.php bestand en vervangen APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken Als de demo niet op uw lokale computer staat, kunt u deze eventueel vervangen URL OF YOUR GrabzItHandler.php FILE (http://www.example.com/grabzit/handler.php) met de locatie van uw handler.php bestand.
  4. Laad de index.php bestand in uw browser, kunt u nu het internet vastleggen!

Dit is voldoende informatie om de PHP-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de PHP API.

JavaScript

1. Download de JavaScript-demo.
  2. Pak het zipbestand uit naar een map op uw computer.
  3. Openen demo.html en vervang YOUR APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken
  4. Open de demo.html in uw webbrowser kunt u nu het internet vastleggen!

Dit is voldoende informatie om de JavaScript-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de JavaScript API.

Ruby

1. Download de Ruby-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Bewerk de ruby\GrabzItDemo\config\config.yml bestand en vervangen YOUR APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en YOUR APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken Als de demo niet op uw lokale computer staat, kunt u deze eventueel vervangen URL OF YOUR GrabzIt Handler FILE (http://www.example.com/handler/index) met de locatie van de beheerder/index
  4. Laad de webapplicatie in uw browser, u kunt nu het web vastleggen!

Dit is voldoende informatie om de Ruby-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de Ruby API.

Python

1. Download de Python-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Bewerk de python\config.ini bestand en vervangen APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken Als de demo niet op uw lokale computer staat, kunt u deze eventueel vervangen URL OF YOUR handler.py FILE (http://www.example.com/grabzit/handler.py) met de locatie van de handler.py
  4. Laad de index.py bestand in uw browser, kunt u nu het internet vastleggen!

Dit is voldoende informatie om de Python-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de Python API.

ASP.NET

1. Download de ASP.NET-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Kies vervolgens welk type applicatie je wilt testen:
    - Om de webformulierdemo uit te voeren, bewerkt u het aspnet\Voorbeeld\Web.config bestand en vervangen APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken. Laad de default.aspx bestand in uw browser, kunt u nu het internet vastleggen!
    - Om de MVC-demo uit te voeren, bewerkt u het aspnet\VoorbeeldMVC\Web.config bestand en vervangen APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken.
    - Om de Windows-applicatiedemo uit te voeren, bewerkt u het aspnet\SampleConsole\App.config bestand en vervangen APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken
  4. Voer vervolgens het SampleConsole-project uit in Visual Studio.

Dit is voldoende informatie om de ASP.NET-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de ASP.NET API.

Java

1. Download de Java-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Bewerk de java\sample\src\java\config.properties bestand en vervangen APPLICATIONKEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATIONSECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken Als de demo niet op uw lokale computer staat, kunt u deze eventueel vervangen http://www.example.com/grabzit/handler met de locatie van de grijper/handler
  4. Laad de Java-applicatie in uw browser, u kunt nu het internet vastleggen!

Dit is voldoende informatie om de Java-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de Java API.

Node.js

1. Download de Node.js-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Bewerk de nodejs\grabzitdemo\config.js bestand en vervangen YOUR APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en YOUR APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken Als de demo niet op uw lokale computer staat, kunt u deze eventueel vervangen http://www.yourwebsite.com/handler (Change to the location of your handler) met de locatie van de /behandelaar
  4. Laad de Node.js-applicatie in uw browser, u kunt nu internet vastleggen!

Dit is voldoende informatie om de Node.js-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de Node.js API.

Perl

1. Download de Perl-demo.
  2. Pak het zipbestand uit op uw webserver of lokale machine.
  3. Bewerk de perl\config.ini bestand en vervangen APPLICATION KEY Met Meld u aan om uw applicatiesleutel te bekijken en APPLICATION SECRET Met Meld u aan om uw toepassingsgeheim te bekijken Als de demo niet op uw lokale computer staat, kunt u deze eventueel vervangen URL OF YOUR handler.pl FILE (http://www.example.com/grabzit/handler.pl) met de locatie van de handler.pl
  4. Laad de index.pl bestand in uw browser, kunt u nu het internet vastleggen!

Om een ​​overzicht te krijgen van hoe de API werkt:

Dit is voldoende informatie om de Perl-demo werkend te krijgen. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de overzicht van hoe de Perl API.