Hoe werkt het? save een JavaScript-screenshot?

Het is mogelijk om save een JavaScript-screenshot, maar u zult een van onze server-side API's moeten gebruiken, zoals de PHP GetResult methode om een ​​kleine webservice te implementeren save de afbeelding aan de serverzijde. Een voorbeeld van een PHP-webservice voor save de schermafbeelding wordt hieronder weergegeven.

include("lib/GrabzItClient.php");

$id = $_GET["id"];

// Custom id can be used to store user ids or whatever is needed for the later processing of the
// resulting screenshot

$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$result = $grabzIt->GetResult($id);

if (!$result)
{
   return;
}

//assuming jpg screenshots
file_put_contents("results" . DIRECTORY_SEPARATOR . $id + ".jpg", $result);

Naar integrate de PHP-webservice met de JavaScript-API die u nodig heeft om te gebruiken OnFinish-evenement. Dit kan vervolgens worden gebruikt om een ​​AJAX-oproep te doen naar de webservice aan de serverzijde, die de ID van de voltooide schermafbeelding zal bevatten. De webservice kan deze informatie vervolgens gebruiken om save de afbeelding op de webserver. Merk op dat in het onderstaande voorbeeld gebruik wordt gemaakt van jQuery.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.5.2/grabzit.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
	{"onfinish": function (id){
		$.ajax("http://www.example.com/mywebservice.php?id="+id);
	}}).Create();
</script>

Exporteer een opname naar een opslagoplossing

Opnames kunnen rechtstreeks naar Amazon S3, DropBox, FTP en WebDav worden geëxporteerd zodra ze zijn gegenereerd door de export parameter. Om dit te doen moet u een export URL en geef het door aan de JavaScript-API.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.5.2/grabzit.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
    {"export": "dropbox://",
     "onfinish": function (id){
		$.ajax("http://www.example.com/mywebservice.php?id="+id);
    }}).Create();
</script>

Als de export-URL's een gebruikersnaam en wachtwoord specificeren, wordt aanbevolen dat u speciaal voor deze taak een gebruiker aanmaakt, zodat u indien nodig gemakkelijk de toegang kunt intrekken. Omdat dit in JavaScript is, moet u ervoor zorgen dat u de Veilige export-URL optie, omdat dit voorkomt dat mensen de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw opslagoplossing stelen.

De onfinish-methode in het voorbeeld is niet vereist, maar stelt u in staat de ID van de opname op te slaan bij de juiste gebruiker of actie enz.

Gebruik in plaats daarvan de Data URI-methode

Een alternatieve methode is om de DataURI-methode in de JavaScript-bibliotheek om de gegevens-URI van de opname op te halen, kan deze waarde vervolgens naar uw server worden gepost waar u dat kunt save De afbeelding.

<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.5.2/grabzit.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com").DataURI(callback);

function callback(dataUri)
{
    $.post("http://www.example.com/mywebservice.php", {data: dataUri});