Hoe het bijsnijden van PDF-inhoud te regelen?

Wanneer een HTML-element wordt getarget in een PDF-conversie, wordt het resultaat bijgesneden zodat alleen het HTML-element wordt weergegeven. De vraag blijft echter wat te doen met de rest van de pagina. Moet de volledige pagina worden weergegeven, met het beoogde HTML-element bovenaan of alleen het HTML-element?

Standaard wordt de volledige pagina weergegeven met het beoogde HTML-element bovenaan de pagina. Zoals weergegeven in het voorbeeld rechts.

Soms moet er echter een PDF worden gegenereerd waarin alleen het geselecteerde HTML-element wordt weergegeven, zonder de rest van de pagina. Links ziet u een voorbeeld van hoe dit eruit zou zien.

Om dit te doen moet u een -1 doorgeven aan de parameters voor de paginabreedte en -hoogte. Helaas is deze aanpak ingewikkelder, omdat de PDF eerst moet worden weergegeven voordat deze wordt bijgesneden.

Dus als het standaardpaginaformaat niet groot genoeg is om het HTML-element mooi weer te geven, moet u mogelijk een groter paginaformaat en/of oriëntatie instellen om ervoor te zorgen dat het correct wordt weergegeven zoals vereist. Probeer bijvoorbeeld een paginaformaat van A3 of B3 enz. en misschien een oriëntatie van landschap.

Snijd het paginaformaat automatisch bij tot het HTML-doel

Houd er rekening mee dat de functie voor het automatisch aanpassen van het paginaformaat werkt Slechts wanneer een HTML-element wordt getarget.

GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
PDFOptions options = new PDFOptions();
options.TargetElement = "#Article";
options.PageWidth = -1;
options.PageHeight = -1;
grabzIt.URLToPDF("http://www.spacex.com", options);
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/Home/Handler");
GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
PDFOptions options = new PDFOptions();
options.setTargetElement("#Article");
options.setPageWidth(-1);
options.setPageHeight(-1);
grabzIt.URLToPDF("http://www.spacex.com", options);
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/handler");
<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.5.2/grabzit.min.js"></script>
<script>
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
{"format": "pdf", "download": 1, "target": "#Article", "height": -1, "width": -1}).Create();
</script>
var grabzit = require('grabzit');

var client = new grabzit("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
var options = {"targetElement":"#Article","pageWidth":-1,"pageHeight":-1};
client.url_to_pdf("http://www.spacex.com", options);
client.save("http://www.example.com/handler", function (error, id){
    if (error != null){
        throw error;
    }
});
$grabzIt = GrabzItClient->new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$options = GrabzItPDFOptions->new();
$options->targetElement("#Article");
$options->pageWidth(-1);
$options->pageHeight(-1);
$grabzIt->URLToPDF("http://www.spacex.com", $options);
$grabzIt->Save("http://www.mywebsite.com/handler.pl");
$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$options = new \GrabzIt\GrabzItPDFOptions();
$options->setTargetElement("#Article");
$options->setPageWidth(-1);
$options->setPageHeight(-1);
$grabzIt->URLToPDF("http://www.spacex.com", $options);
$grabzIt->Save("http://www.mywebsite.com/handler.php");
grabzIt = GrabzItClient.GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
options = GrabzItPDFOptions.GrabzItPDFOptions()
options.targetElement = "#Article"
options.pageWidth = -1
options.pageHeight = -1
grabzIt.URLToPDF("http://www.spacex.com", options)
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/handler.py")
https://api.grabz.it/services/convert?key=Sign in to view your Application Key&format=pdf&target=%23Article&height= -1&width=-1&url=https%3A%2F%2Fspacex.com%2F
grabzIt = GrabzIt::Client.new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
options = GrabzIt::PDFOptions.new()
options.targetElement = "#Article"
options.pageWidth = -1
options.pageHeigh = -1
grabzIt.url_to_pdf("http://www.spacex.com", options)
grabzIt.save("http://www.mywebsite.com/handler/index")