Tools om het web vast te leggen en te converteren

Hoe maak ik DOCX- en PDF-documenten met aangepaste paginaformaten?

Standaard gebruiken zowel DOCX- als PDF-documenten het paginaformaat A4, terwijl andere standaardpaginaformaten zoals A3 en B4 ook worden ondersteund. Met GrabzIt kunnen ontwikkelaars echter ook volledig aangepaste paginaformaten gebruiken. Als u een aangepast paginaformaat wilt maken, geeft u gewoon de grootte van de paginabreedte en -hoogte op in millimeters (mm), met een minimum paginaformaat van 15 mm.

Aangepast paginaformaat PDF

De onderstaande voorbeelden laten zien hoe u een aangepast PDF-paginaformaat van 150 mm bij 150 mm kunt maken voor elke programmeertaal die we momenteel ondersteunen. Het aangepaste paginaformaat voor PDF ondersteunt ook de volledige paginalengte, dat wil zeggen dat de paginalengte overeenkomt met de grootte van de webpagina. Om dit te doen hoeft u alleen maar een -1 tot de paginahoogte.

GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
PDFOptions options = new PDFOptions();
options.PageWidth = 150;
options.PageHeight = 150;
grabzIt.URLToPDF("http://www.spacex.com", options);
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/Home/Handler");
GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
PDFOptions options = new PDFOptions();
options.setPageWidth(150);
options.setPageHeight(150);
grabzIt.URLToPDF("http://www.spacex.com", options);
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/handler");
<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.5.2/grabzit.min.js"></script>
<script>
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
{"format": "pdf", "download": 1, "height": 150, "width": 150}).Create();
</script>
var grabzit = require('grabzit');

var client = new grabzit("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
var options = {"pageWidth":150,"pageHeight":150};
client.url_to_pdf("http://www.spacex.com", options);
client.save("http://www.example.com/handler", function (error, id){
    if (error != null){
        throw error;
    }
});
$grabzIt = GrabzItClient->new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$options = GrabzItPDFOptions->new();
$options->pageWidth(150);
$options->pageHeight(150);
$grabzIt->URLToPDF("http://www.spacex.com", $options);
$grabzIt->Save("http://www.mywebsite.com/handler.pl");
$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$options = new \GrabzIt\GrabzItPDFOptions();
$options->setPageWidth(150);
$options->setPageHeight(150);
$grabzIt->URLToPDF("http://www.spacex.com", $options);
$grabzIt->Save("http://www.mywebsite.com/handler.php");
grabzIt = GrabzItClient.GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
options = GrabzItPDFOptions.GrabzItPDFOptions()
options.pageWidth = 150
options.pageHeight = 150
grabzIt.URLToPDF("http://www.spacex.com", options)
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/handler.py")
https://api.grabz.it/services/convert?key=Sign in to view your Application Key&format=pdf&height=150&width=150&url=https%3A%2F%2Fspacex.com%2F
grabzIt = GrabzIt::Client.new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
options = GrabzIt::PDFOptions.new()
options.pageWidth = 150
options.pageHeigh = 150
grabzIt.url_to_pdf("http://www.spacex.com", options)
grabzIt.save("http://www.mywebsite.com/handler/index")

DOCX aangepast paginaformaat

Aangepaste paginaformaten voor DOCX kunnen op dezelfde manier worden gegenereerd als voor PDF in de bovenstaande voorbeelden. Opnieuw is een aangepast paginaformaat van 150 mm bij 150 mm gebruikt.

GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
DOCXOptions options = new DOCXOptions();
options.PageWidth = 150;
options.PageHeight = 150;
grabzIt.URLToDOCX("http://www.spacex.com", options);
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/Home/Handler");
GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
DOCXOptions options = new DOCXOptions();
options.setPageWidth(150);
options.setPageHeight(150);
grabzIt.URLToDOCX("http://www.spacex.com", options);
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/handler");
<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@grabzit/js@3.5.2/grabzit.min.js"></script>
<script>
GrabzIt("Sign in to view your Application Key").ConvertURL("http://www.spacex.com",
{"format": "docx", "download": 1, "height": 150, "width": 150}).Create();
</script>
var grabzit = require('grabzit');

var client = new grabzit("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
var options = {"pageWidth":150,"pageHeight":150};
client.url_to_docx("http://www.spacex.com", options);
client.save("http://www.example.com/handler", function (error, id){
    if (error != null){
        throw error;
    }
});
$grabzIt = GrabzItClient->new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$options = GrabzItDOCXOptions->new();
$options->pageWidth(150);
$options->pageHeight(150);
$grabzIt->URLToDOCX("http://www.spacex.com", $options);
$grabzIt->Save("http://www.mywebsite.com/handler.pl");
$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$options = new \GrabzIt\GrabzItDOCXOptions();
$options->setPageWidth(150);
$options->setPageHeight(150);
$grabzIt->URLToDOCX("http://www.spacex.com", $options);
$grabzIt->Save("http://www.mywebsite.com/handler.php");
grabzIt = GrabzItClient.GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
options = GrabzItDOCXOptions.GrabzItDOCXOptions()
options.pageWidth = 150
options.pageHeight = 150
grabzIt.URLToDOCX("http://www.spacex.com", options)
grabzIt.Save("http://www.mywebsite.com/handler.py")
https://api.grabz.it/services/convert?key=Sign in to view your Application Key&format=docx&height=150&width=150&url=https%3A%2F%2Fspacex.com%2F
grabzIt = GrabzIt::Client.new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
options = GrabzIt::DOCXOptions.new()
options.pageWidth = 150
options.pageHeigh = 150
grabzIt.url_to_docx("http://www.spacex.com", options)
grabzIt.save("http://www.mywebsite.com/handler/index")