Ik wil de toegang tot mijn callback-handler blokkeren behalve van GrabzIt, is dit mogelijk?

Ja, hoewel het onpraktisch is om onze terugbelverzoeken op een witte lijst te zetten op IP-adres. Al onze callbacks hebben de user-agent header van GrabzIt daarom kunt u .htaccess of een andere methode gebruiken om alle HTTP-verzoeken naar uw handler te blokkeren, behalve die met de GrabzIt gebruikersagent.

Hier is een voorbeeld voor htaccess:

SetEnvIf User-Agent .*GrabzIt* grabzit

Order deny,allow
Deny from all
Allow from env=grabzit

De callback is de enige directe communicatie tussen onze capture-servers en uw app. Alle andere communicatie moet via onze webservers verlopen.