GrabzIt gebruiken achter een proxy

Om GrabzIt van achter een proxy te gebruiken, moet u uw proxy-verbindingsinstellingen opgeven. Om dit nog eenvoudiger te maken hebben wij hieronder een wizard gemaakt. Voer gewoon de proxygegevens in het onderstaande formulier in en druk vervolgens op de Genereer om het proxyadres aan te maken. Als u opnames wilt maken van een proxyserver in een ander deel van de wereld, moet u dit volgen deze instructies gebruiken.

Voer indien nodig de gebruikersnaam in
Voer indien nodig het wachtwoord in

Het proxyadres gebruiken

Nadat u het bovenstaande proxy-adres heeft gegenereerd, verschijnt hieronder een voorbeeld van het gebruik van een lokale proxy voor elke programmeertaal die we momenteel ondersteunen met lokale proxy's. De JavaScript-API wordt niet beïnvloed omdat alle verzoeken via de browser verlopen.

GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
grabzIt.SetLocalProxy("");

grabzIt.URLToImage("http://www.spacex.com");
grabzIt.Save("http://www.example.com/Home/Handler");
GrabzItClient grabzIt = new GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
grabzIt.SetLocalProxy("");

grabzIt.URLToImage("http://www.spacex.com");
grabzIt.Save("http://www.example.com/handler");

var client = new grabzit("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
client.set_local_proxy("");

client.url_to_image("http://www.spacex.com");
$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret");
$grabzIt->SetLocalProxy("");

$grabzIt->URLToImage("http://www.spacex.com");
$grabzIt->Save("http://www.example.com/handler.php");
grabzIt = GrabzItClient.GrabzItClient("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
grabzIt.SetLocalProxy("")

grabzIt.URLToImage("http://www.spacex.com")
grabzIt.Save("http://www.example.com/handler.py")
grabzIt = GrabzIt::Client.new("Sign in to view your Application Key", "Sign in to view your Application Secret")
grabzIt.set_local_proxy("")

grabzIt.url_to_image("http://www.spacex.com")
grabzItClient.save("http://www.example.com/handler/index")