Tools om het web vast te leggen en te converteren

Hoe verwijder ik mijn account?

waarschuwingWanneer u uw account verwijdert, worden uw profiel en alles in de cache op onze servers, zoals vastleggingen en kladjes, permanent verwijderd. Zodra een account is verwijderd het kan niet worden hersteld.

Alleen gratis accounts kunnen worden verwijderd, om uw account permanent te verwijderen:

  1. Ga naar je accountpagina. Als u niet bent aangemeld bij GrabzIt, wordt u gevraagd om eerst in te loggen.
  2. Druk vervolgens op de knop "Account verwijderen".
  3. Een bevestigingsvenster verschijnt. Klik op 'Ja' om te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen.

Nadat u deze stappen hebt voltooid, wordt uw account permanent verwijderd en wordt u automatisch uitgelogd bij GrabzIt.

Hoe een betaald account te verwijderen?

Gewoonlijk kunnen opgewaardeerde accounts niet worden verwijderd. Als u een betaald account wilt verwijderen, moet u dat doen annuleer je abonnement.

Wacht vervolgens tot het betaalde pakket vervalt. Zodra het betaalde pakket is verlopen, wordt de optie 'Account verwijderen' beschikbaar op uw accountpagina en kunt u uw account zoals gewoonlijk verwijderen door de bovenstaande stappen te volgen.